Klant wil tuin met écht gras en vlondervloer

micky

Deze week weer blij met een referentie van een tevreden klant;

Na een heel prettig oriënterend gesprek hebben we ideeën uitgewisseld. Ik wilde graag een echte tuin met gras en vlondervloer. Mijn tuin was als 25 jaar compleet bestraat met grindtegels. Carel heeft me echt bij de hand genomen. Van aanschaf van materialen tot uitwerking, alles werd steeds overlegd. Er werd enorm hard gewerkt ondanks de hoge temperatuur en in een paar dagen had ik een compleet nieuwe tuin. Ik beveel Carel zeker aan. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Een paar kernwoorden om Carel en zijn werkwijze te omschrijven: verstand van zaken, harde werker, gezelligheid, meedenker. Kortom, ik ben heel gelukkig met de manier waarop het project is verlopen, en enorm tevreden over het resultaat.

 

Delen: