De heer P. Postma te Nieuwegein

Een harde werker en zeer plezierig in contact. Carel heeft voor mij meerdere klussen uitgevoerd, en is echt allround. Zelfs toen ik hem met spoed nodig had, kwam hij mij direct helpen. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Mevrouw M. Gerritsen te Houten

Carel heeft voor mijn verjaardag een winter BBQ verzorgd. Alles zag er perfect en professioneel uit. Ik had gekozen voor kleine hapjes van de BBQ, vis- en vleesspiesjes, gevulde paprika, frisse mangosalade, allemaal even heerlijk! Ik werd ontlast en de gasten waren helemaal verrast.

Mevrouw C. van Dijk te Houten

Carel doet al langere tijd ons tuinonderhoud, hier zijn wij zeer tevreden over. Hij stemt alles goed van tevoren af en doet regelmatig iets extra’s. Wij zijn altijd weer blij met het mooie resultaat!

De heer B. Flemming te Houten

Mijn tuin wordt meerdere keren per jaar perfect onderhouden. Carel is professioneel en komt altijd zijn afspraken na. Hij geeft eerlijk advies en voert uit wat écht nodig is.

Mevrouw M. Hageraats te Houten

Na een prettig oriënterend gesprek hebben we ideeën uitgewisseld. Carel heeft me bij de hand genomen, van aanschaf van materialen tot uitwerking, alles werd overlegd. Carel zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Deze man heeft verstand van zaken, is een harde werker, neemt gezelligheid mee en denkt mee met de klant.

Gast bij BBQ te Houten

De BBQ was van hoge kwaliteit! Wat een goed idee om daarvoor een professional in te huren met twee aardige serveersters. Jullie BBQ-man kon erg goed barbecuen, een veel betere formule dan de doorsnee BBQ.

De heer C. Orij te Houten

Jouw professionele kookkunst, dienstverlenende houding en organisatietalent hebben ertoe bijgedragen dat mijn feest een memorabele gebeurtenis is geworden. Dank daarvoor!

Tekst 2000 BV te Houten

Carel heeft bij ons op kantoor een best lastige klus gedaan. Deze klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Carel werkt keurig! Wij zijn erg blij met hem.

Mevrouw T. Ringenaldus te Houten

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Carel Huis Tuin Keuken. Als er nog weer iets bij mij gedaan moet worden, heb ik in ieder geval een zeer goed adres.  

Fam. Hommelberg te Houten

Heb je een klus te doen, dan kunnen wij Carel van harte aanbevelen. Voor ons was dat een kleine renovatie in de tuin, waar we nu veel plezier van hebben. Voor de volgende keer weten we bij wie we kunnen aankloppen.