Verzorgde BBQ aan huis

Koken met de BBQ is mijn specialiteit. Ik bereid graag bij u thuis een, vooraf met u samengesteld, menu.

Koken is mijn hobby. Al jaren is zowel privé als beroepsmatig koken met een BBQ mijn specialiteit. Graag bereid ik voor u een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd. Vooraf ga ik met u in gesprek om een mooi menu samen te stellen.

P1020495

Vrijblijvend advies voor het verzorgen van een BBQ bij u thuis

Wie meer wil weten over de verschillende opties voor een volledige verzorging van een BBQ aan huis, kan vrijblijvend advies vragen. Ik kom persoonlijk bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen en te bepalen wat nodig is om uw BBQ tot een succes te maken.

Het menu wordt op maat samengesteld en kan in een specifiek thema bij u worden verzorgd. Denk aan een zomerse tuinbarbecue met garnalenspiesjes, eendenborst, biefstuk spiezen, entrecote tot vegetarische spiezen. Of een winterse barbecue met specifieke seizoensgebonden producten, van braadstukken, mals gekruide saté, lamsracks tot rib-eye of entrecote aan het stuk gebraden.

Het is voor mij de uitdaging bij u kwaliteit neer te zetten waarbij ik mijn creativiteit kwijt kan. Ik werk altijd met verse ingrediënten, diverse soorten vlees en/of vis en bijgerechten. Het is leuk om mijn kennis van vlees en passie voor eten over te brengen op anderen.

Op de dag zelf kom ik in een professioneel kokspak. Ik neem een Weber BBQ en werktafel mee.

Voor mij staan kwaliteit, gezelligheid, persoonlijk contact en vakmanschap voorop!

Van der Linden BBQ 3

Interesse in een BBQ aan huis?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een BBQ aan huis? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Meer informatie over Keuken >>

 

Delen: