Posted on

Sponsor 2021-2022 SV Houten

Voor dit voetbalseizoen zijn wij sponsor van de teams O13-1 en O23-3 van SV Houten. Zij dragen prachtige voetbalpakken van Nike met ons logo op de rug. Uiteraard zijn wij super trots op deze voetbaltoppers, op naar het kampioenschap!

www.svhouten.nl

Posted on

Yuverta stagiaires 2021

Ook dit schooljaar zijn er weer twee leuke stagiaires van Yuverta (voorheen Wellant College) bij ons gestart. Iedere week leren ze weer nieuwe dingen en mogen ze onder begeleiding diverse werkzaamheden uitvoeren.

Sjors & John hebben er zin in, wij zijn heel blij met deze enthousiaste mannen!

Carel Huis Tuin Keuken is een erkend leerbedrijf.

Posted on

Mooie tuin aangelegd

Vorige week een prachtige tuin opgeleverd op het Oude Dorp in Houten! Wat moest er allemaal gebeuren?

Wij hebben de bestaande tuin afgegraven, een zwarte douglas houten schutting geplaatst, authentieke bestrating aangelegd met oud gebakken klinkers (7 en 10 cm breed) in diverse verbanden, een strak gazon gelegd, de borders met cortenstaal randen afgezet en een diversiteit aan onderhoudsvriendelijke beplanting neergezet.

De klant is meer dan tevreden en heeft aangeboden als modeltuin te fungeren.

Ook nieuwsgierig, kom gerust kijken!

Posted on

Terrein- & vijveronderhoud bedrijven

Preventief terreinonderhoud voor een verzorgde ontvangst van uw medewerkers en klanten!

Met een professionele hogedrukreiniger en duurzaam tuingereedschap op accu’s onderhoud ik uw terrein het gehele jaar.

Van het snoeien van bomen, planten en hagen tot het maaien van uw gazon. Ik zorg voor een schone algenvrije bestrating, een vakkundige verzorging van uw vijver en klein terreinonderhoud.

Posted on

Ontwerp, aanleg & onderhoud

Van tuinontwerp, aanleg tot onderhoud

Mooi strak ontwerp, zowel modern door de betontegels van Schellevis en cortenstaal randen, als warm door de écht oude klinkers in diverse verbanden gelegd. Een diversiteit aan planten gebruikt, zoals grassen, vijgenbomen, rotsplanten met keien en beplanting met bloemen. Er zijn drie ‘zitjes’ gecreëerd om gezellig te zitten, actief of lounge, met of zonder zon. Trots op het resultaat!

Posted on

Gefeliciteerd! 5 jaar Carel Huis Tuin Keuken

 

1 september 2020 – Carel Huis Tuin Keuken bestaat alweer 5 jaar!!! Iedere dag werk ik met veel plezier bij mijn klanten, tevreden klanten geven mij voldoening. Ik ben trots op mijn bedrijf, op naar het volgende jubileum! Tevens deze maand erkend als officieel leerbedrijf via SBB.

Hieronder een jubileumfilmpje: http://www.carelhuistuinkeuken.nl/wp-content/uploads/2020/09/Video-2.mov