Tuin

Van tuinontwerp, aanleg tot onderhoud

Wij maken samen met de klant een mooi tuinontwerp, daarna kijken we naar de materialen en komen we tot een gemeenschappelijk plan. De uitvoering gebeurt in goed overleg met professionele vakmensen. 

Hierboven een voorbeeld van een tuin. Deze is zowel modern door de betontegels van Schellevis en cortenstaal randen, als warm door de écht oude klinkers in diverse verbanden gelegd. Er is een diversiteit aan planten gebruikt, zoals grassen, vijgenbomen, rotsplanten met keien en beplanting met bloemen. Er zijn drie ‘zitjes’ gecreëerd om gezellig te zitten, actief of lounge, met of zonder zon. 

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud-Culemborg-2Het verzorgen van tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven is één van mijn diensten. Geregeld tuinonderhoud met de juiste materialen en middelen haalt het beste uit uw tuin en levert het mooiste resultaat. Bemesten, snoeien, maaien en oog voor detail maken uw tuin sfeervol en strak.

Een vakkundig onderhouden tuin vergroot de levensduur en uw tuinplezier.

Het tuinonderhoud kan bestaan uit;

  • Zomer- en winterklaar maken
  • Beplanting van borders en plantenbakken
  • Algen verwijderen van terras
  • Bemesten tuin en gazon
  • Afvoeren schoon groenafval
  • Snoeiwerk
  • Besnoeien hagen
  • Kleine reparaties
  • Herstel van bestaande (authentieke) sierbestrating

Tot mijn dienstverlening behoort ook landgoedbeheer en terreinonderhoud. Het onderhoud van uw tuin of terrein kan eenmalig plaatsvinden of vast periodiek.

tuin 2

Binnenbeplanting

bloembak 6  bloembak 5

Steeds meer kantoren vinden een ‘groene’ uitstraling belangrijk voor hun medewerkers en gasten. Echte kamerplanten zijn prachtig en goed voor het welzijn en de gezondheid. Daarentegen vragen deze planten ook zorgvuldig onderhoud, tijd en kennis zijn hiervoor nodig. Mede daardoor kiezen steeds meer organisaties voor ‘bijna net echte’ beplanting.

Er zijn tegenwoordig zeer diverse en mooie zijden planten en bloemen op de markt. Deze oplossing is een passende tussenvorm voor een duurzame groene uitstraling waar mensen blij van worden.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige binnenbeplanting en denken met u mee qua styling om tot een mooi resultaat te komen.

Op project-, oproepbasis of voor een tijdelijke periode kunt u mij inhuren.

Delen: